Wie zijn wij?

Rustbrengers Anja en Danny, gehuwd en de trotse bezitters van 3 hondjes.

Anja

Zij schoolde zich om als therapeute – begeleidster door het volgen van verschillende opleidingen zoals basiscoach, stress- en trauma essentials, HSP coach, rouwdeskundige, cranio sacraal therapie, loopbaancoach, professional organizer na haar studies handelswetenschappen specialisatie accountacy en marketing.

Deze combinatie geeft een perfecte samenwerking tussen haar empatisch vermogen en de praktisch kijk om de dingen ten gronde aan te pakken.

Zij is gespecialiseerd in het (f)luisteren en vind dit zelf één van de belangrijkste dingen in  het leven.

“Mijn eigen zoektocht en levenspad heeft me gebracht waar ik vandaag sta. Het was een boeiende, emotionele en meeslepende reis en heeft me gemaakt tot de Anja die ik vandaag ben.”

We kunnen niet vermijden dat er ons in het leven allerlei dingen overkomen. Wat we wel kunnen leren is de manier waarop we met deze gebeurtenissen omgaan en hoe we na een stevige val weer kunnen opstaan. Ook zij heeft een eigen pad bewandeld.

Zij is overtuigd van een oneindige kracht en wijsheid in onszelf die we enkel dienen opnieuw te ontdekken.

Danny

Hij is je (f)luister buddy. Als zorgzame, rustige persoonlijkheid voelt iedereen zich meteen op zijn gemak bij hem. Het is zijn missie om het mensen zoveel mogelijk naar de zin te maken door hen te helpen en hen te ondersteunen om het leven gemakkelijker te maken.

Hij (f)luistert naar de behoeften van de mensen, reikt oplossingen aan, ondersteunt hen zoveel hij kan. Hij wil niets liever dan dat iedereen zich gelukkig voelt.

De ondersteuning van zijn ouders op uiteenlopende vlakken en het contact met ouder wordende mensen zorgt ervoor dat hij weet wat leeft bij deze groep in de maatschappij. Hij ervaart wat de behoeften/wensen/verlangens zijn van mensen die een dagje ouder worden en staat hen graag bij. Ernstig waar nodig en met een vleug humor waar het kan. 

Toen Anja haar project “Power Your Stillness” aan hem voorstelde en hem uitlegde dat ze vooral RUST wou brengen bij de mensen was Danny meteen bereid om mee het verhaal te ondersteunen.

Hij is de (f)luister buddy die je nodig hebt. 

Vragen?

(f)luisteren is een knuffel die je geeft met je Hart.