Wat is Aqua Cranial Flow?

Ontdek de kracht van Aqua Cranial Flow-therapie.

Ervaar de diepgaande helende kracht van Aqua Cranial Flow-therapie, waar we craniosacrale technieken combineren met de rustgevende elementen van water. In onze sessies bieden we een unieke benadering van craniosacrale therapie, waarbij we de kalmerende en ondersteunende eigenschappen van water benutten om een diepere staat van ontspanning en genezing te bevorderen.

Wat is Aqua Cranial Flow-therapie in water?

Aqua Cranial Flow is een lichaamsgerichte therapie die zich richt op het herstellen van de natuurlijke balans van het craniosacrale systeem, dat de hersenen, het ruggenmerg en het omliggende membraan omvat. Door middel van zachte aanraking en subtiele bewegingen van het lichaam, werken we samen om blokkades en spanningen in dit systeem op te lossen.

Onze sessies vinden plaats in een verwarmd zwembad van 33 graden in Gent of Herzele, waar je op het water drijft. Het water creëert een gevoel van gewichtloosheid en gedragenheid, waardoor je volledig kunt ontspannen en je lichaam gemakkelijk kunt laten bewegen. Ik bied ondersteuning in het water en pas craniosacrale technieken toe in combinatie met ontspanningstechnieken om het natuurlijke ritme van je lichaam te herstellen en de doorstroming van de cerebrospinale vloeistof te bevorderen.

Of je nu op zoek bent naar verlichting van fysieke pijn, het herstel van je emotionele balans nastreeft, of simpelweg diepe ontspanning wilt ervaren, Aqua Cranial Flow-therapiesessies in het water kunnen een waardevolle aanvulling zijn op jouw welzijnsroutine.

Aarzel niet om vandaag nog contact met mij op te nemen om een afspraak te maken. Ontdek zelf hoe Aqua Cranial Flow-therapie in water jou kan helpen om je volledige potentieel te bereiken en je welzijn te verbeteren.

Wat zijn de voordelen van Aqua Cranial Flow?

Ontdek de Voordelen van Aqua Cranial Flow Therapie

Onze unieke combinatie van craniosacrale therapie en water biedt een scala aan voordelen die jouw welzijn bevorderen:

 1. Diepe Ontspanning: Het water creëert een diepe staat van ontspanning, waardoor je gemakkelijker contact kunt maken met je lichaam en emoties.

 2. Vrijheid in Beweging: De wateromgeving verlicht de druk op gewrichten en spieren, wat resulteert in een gevoel van totale vrijheid en verbeterde mobiliteit.

 3. Verbeterde Circulatie: De hydrostatische druk van het water stimuleert de bloedcirculatie en bevordert de afvoer van toxines. Dit draagt bij aan het verminderen van ontstekingen en ondersteunt een gezond immuunsysteem.

 4. Pijnverlichting: Aqua Cranial Flow-therapie helpt bij het verlichten van pijn en draagt bij aan jouw algehele fysieke en mentale welzijn.

 5. Traumaverwerking: Deze therapie kan ook dienen als een effectieve aanvulling voor traumaverwerking, waarbij het water een veilige ruimte biedt om trauma’s te verkennen en te genezen.

 6. Menopauze Symptoombeheer: Aqua Cranial Flow-therapie kan klachten gerelateerd aan de menopauze verminderen, waardoor het comfort tijdens deze fase van het leven wordt verbeterd.

 7. Betere Slaapkwaliteit: Aqua Cranial Flow-therapie kan de slaapkwaliteit verbeteren, waardoor je uitgerust en energiek ontwaakt.

 8. Stress- en Angstreductie: Het kalmerende effect van het water draagt bij aan het verminderen van stress en angst, waardoor je innerlijke rust vindt.

  Ontdek zelf hoe Aqua Cranial Flow Therapie in water jou kan helpen om een gezonder, ontspannender, en meer gebalanceerd leven te leiden, inclusief ondersteuning voor traumaverwerking. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en begin jouw reis naar welzijn.

Praktische informatie en tarieven

Praktisch:

 • Locatie:
  – Zorghotel i-mens, Tijgerstraat 12, 9000 Gent (in de LEZ zone).
  – Kauwstraat 51, 9550 Herzele.
 • Wanneer: onderlinge afspraak
 • Duur van een sessie: reken in totaal op ongeveer 1,5 uur. Omkleden, voorbereiding en afsluiten inbegrepen. De sessie in water zelf duurt ongeveer 50 minuten.
 • Zelf mee te brengen:
  badkledij, badhanddoek, badjas
 • Ter beschikking
  neusclip, floaters
 
 

Prijs:

 • Volwassene: 80 euro, huur zwembad inbegrepen.
 • 50% voorschot | cash betaling of via payconiq van het resterende bedrag | opgelet: bij annulatie minder dan 48 uur voor de afspraak wordt het voorschot aangerekend.

.