Massage 5 Continenten

Anja geeft een massage met gebruik van 5 continenten sessie

Liefde = Verbinding.

Je kan pas volledig naar verbinding gaan als je het menselijk wezen als één ge-HEEL gaat bekijken, behandelen.

Bij de energetische massage wordt er op een Holistische wijze gekeken naar de persoon op de behandeltafel. Dit houdt in dat er een verbinding gemaakt wordt tussen je lichaam, je emoties, je geest en de omgeving. Het ene kan niet zonder het andere. Ze hebben allemaal een invloed op elkaar. Om dus volledig te kunnen ontspannen dien je dus op alle niveaus te werken.

Bij de Massage van de 5 continenten maken we gebruik van fysieke aanraking, specifieke etherische oliën en je lichaamsenergie om jou volledig opnieuw in balans te krijgen.

De massage van de 5 continenten (M5C ) heeft het vermogen om op synergetische wijze verschillende technieken uit de wereld te verenigen, waaronder massage, aromatherapie en de energie van het magnetisme. Deze massage neemt ons mee terug naar:

🌸 Azië; Rijk aan technieken als Shiatsu en Tuina, die via energetische meridianen het lichaam meer in balans brengen.

🌸 Hawai; Voortbordurend op de technieken van de Hawaïaanse Lomi-Lomi, wat “unieke/divdine massage” betekent, biedt deze massage effecten die het hele lichaam overspoelen in een weldadige ontspanning.

🌸 Turkije; een zeer energieke en dynamische hand- en beenmassage met een zeer doeltreffend en ontspannend effect.

🌸Indië; De Ayurvedische aanrakingen en het kruisen van de Chakra’s met de Marma’s en de energiepunten. .

🌸 Zweden, verschillende technieken gebaseerd op de fysiologie van het lichaam.. 

De kracht van M5C is de combinatie van al deze technieken in een ritme en energie van het Hart, waardoor de effecten 1000 maal worden versterkt. Terwijl de Liefde haar boodschap over de hele wereld en tot in het oneindige verspreidt.

Deze massage laat het lichaam zichzelf helen waardoor oude trauma’s zachtjes kunnen getransformeerd worden en de levensenergie opnieuw meer en beter kan gaan stromen. 

We gebruiken 2 zeer specifieke oliepreparaten, bestaande uit plantaardige oliën en een twintigtal etherische oliën die proportioneel verdeeld zijn volgens de criteria van de fasen. 

Deze M5C is een  zintuigelijke ervaring, brengt je lichaam opnieuw in balans, transformeert trauma’s en laat de energie vrij stromen. Een weldaad voor Lichaam Hart en Ziel.

Deze massage kan individueel of als duo geboekt worden.

Prijs voor 1 persoon: 90 euro voor 75 minuten

Prijs voor een koppel: 160 euro voor 75 minuten

Ben jij op zoek naar een energetische behandeling die meer balans in jouw leven brengt ontdek dan onze Cranio-Sacraal therapie. 

Heb jij een trouwe viervoeter thuis en wil jij jouw buddy eens extra verwennen met een massage of Cranio-Sacraal sessie? Dan breng ik jou graag naar de pagina Shiatsu massage voor honden en Cranio-Sacraal voor honden