Energetische Massage 5 Continenten

Energetische massage model
Energetische massage model

Liefde is Verbinding

Je kan pas volledig naar verbinding gaan als je het menselijk wezen als één ge-HEEL gaat bekijken, behandelen.

Bij de energetische massage van de 5 continenten (M5C) wordt er op een holistische wijze gekeken naar de persoon op de behandeltafel. Dit houdt in dat er een verbinding gemaakt wordt tussen je lichaam, je emoties, je geest en de omgeving. Het ene kan niet zonder het andere. Ze hebben allemaal een invloed op elkaar. Om dus volledig te kunnen ontspannen dien je dus op alle niveaus te werken.

Energetische massage

We maken gebruik van fysieke aanraking, specifieke etherische oliën en je lichaamsenergie om jou volledig opnieuw in balans te krijgen. Deze massage heeft het vermogen om op synergetische wijze verschillende technieken uit de wereld te verenigen, waaronder massage, aromatherapie en de energie van het magnetisme. Deze massage neemt ons mee terug naar:

🌸 Azië: rijk aan technieken als Shiatsu en Tuina, die via energetische meridianen het lichaam meer in balans brengen.
🌸 Hawaï: Met inspiratie uit de Hawaïaanse Lomi-Lomi-technieken, wat staat voor een unieke en goddelijke massage, biedt deze behandeling weldadige effecten die het hele lichaam in een diepe ontspanning hullen.
🌸 Turkije: een zeer energieke en dynamische hand- en beenmassage met een zeer doeltreffend en ontspannend effect.
🌸 Indië: de Ayurvedische aanrakingen en het kruisen van de Chakra’s met de Marma’s en de energiepunten. .
🌸 Zweden: verschillende technieken gebaseerd op de fysiologie van het lichaam.. 

De kracht van de energetische massage van de 5 continenten (M5C ) is de combinatie van al deze technieken in een ritme en energie van het Hart, waardoor de effecten 1000 maal worden versterkt. Terwijl de Liefde haar boodschap over de hele wereld en tot in het oneindige verspreidt.

Deze massage laat het lichaam zichzelf helen waardoor oude trauma’s zachtjes kunnen getransformeerd worden en de levensenergie opnieuw meer en beter kan gaan stromen. We gebruiken 2 zeer specifieke oliepreparaten, bestaande uit plantaardige oliën en een twintigtal etherische oliën die proportioneel verdeeld zijn volgens de criteria van de fasen.  Deze massage is een  zintuigelijke ervaring, brengt je lichaam opnieuw in balans, transformeert trauma’s en laat de energie vrij stromen. Een weldaad voor Lichaam Hart en Ziel.

Tarieven

  • Individuele massage
    95 euro voor 75 minuten
  • Duo massage
    180 euro voor 75 minuten

Ken je ook onze ...

Cranio-sacraal therapie

Aqua Cranial Flow

Loopbaancoaching