Rust van binnenuit

Natuurlijke innerlijke rust vormt de essentie van welzijn.
Soms hebben we een beetje lichamelijke ondersteuning nodig om deze rust te integreren.

Transform

Transform is een product van Tranont dat is ontworpen om een gezonde levensstijl en gewichtsbeheersing te ondersteunen. Het bevat diverse natuurlijke ingrediënten die gericht zijn op het stimuleren van het metabolisme, verhogen van de energie en verminderen van de eetlust. Voor optimale resultaten wordt geadviseerd om 1-2 pillen voor de maaltijd in te nemen.

In de hedendaagse voedingsproducten zijn suikers en koolhydraten vrijwel alomtegenwoordig. Daarom bevat Transform specifieke natuurlijke bioactieve enzymen afkomstig van planten. Deze enzymen werken op een natuurlijke manier om suikers en koolhydraten om te zetten in lange vezels, waardoor ze niet worden opgenomen door het lichaam. Dit draagt bij aan het handhaven van evenwichtige glucoseniveaus in het lichaam.

Transform bevat ook Grains of Paradise, ook wel bekend als Aframomum melegueta, een specerij afkomstig uit West-Afrika en behoort tot de gemberfamilie. Dit ingrediënt wordt gebruikt in voedingssupplementen vanwege de gezondheidsvoordelen, zoals het ondersteunen van het metabolisme en het bevorderen van de vetverbranding.

Transform sugar transforming enzym

Enrich

Enrich - betere vertering

Mix van Spijsverteringsenzymen met gestabiliseerde probiotica.

Directe voordelen:
– Verbeterde spijsvertering en opname van voedingsstoffen  – comfort na de maaltijd

Voordelen op lange termijn:
– Gezond, stabiel microbioom

Ontdek onze krachtige spijsverteringsenzymenmix Enrich, verrijkt met probiotica en prebiotica. Deze formule behoort tot de meest effectieve op de markt en biedt essentiële ondersteuning voor darmgezondheid en een gezonde spijsvertering. Optimaliseer je lichaam om de maximale voedingswaarde uit je voeding te halen. Geef je spijsvertering de boost die het verdient en ervaar het verschil met onze hoogwaardige formule.

Eqology Pure Artic Oil - Omega3

Omega 3 afbeelding fles
Omega 3 olie
Omega 3 olie

Hoe onze Omega3 het herstel bevordert.

  1. Activering van Stamcellen: Na het oplossen van issues, is het essentieel om stamcellen te activeren. Dit proces fungeert als een grootschalige schoonmaak na de ‘winterslaap’ van het lichaam. Oude cellen worden opgeruimd (apoptose/necrose) en maken plaats voor nieuw weefsel.

  2. Optimale Vetzuren Balans: Voor een optimaal functioneren van cellen en membranen heeft het lichaam de juiste balans tussen Omega 6 en 3 nodig. Deze balans is cruciaal voor de opname van voedingsstoffen en het verwijderen van afvalstoffen.

  3. Vetzuur Balans Testen: Voordat je start, is het verstandig om de vetzuur balans in het bloed te testen. Na 4 maanden inname is het raadzaam opnieuw te testen om de ontwikkeling in de balans van nieuwe cellen te evalueren. Bekijk hier een korte uitleg in 10 minuten.

  4. Ontspanning en Verbeterde Slaap: Deze voedingssupplementen helpen het lichaam te ontspannen, uit het hoofd te stappen en dragen bij aan een betere slaap door het voorzien van de juiste voedingsstoffen.

Graag meer informatie? Download hieronder dan de brochure.

Eqology Vitamin K2=D3

Ontdek de kracht van Vitamin K2+D3, een anti-agingvitamine die specifiek is ontworpen om de gezondheid van botten en bloedvaten te bevorderen. Onze klinisch onderzochte formule bevat dagelijks 200 mcg vitamine K2 en 40 mcg vitamine D3 in de vorm van een enkele capsule, waarvan is aangetoond dat het optimale positieve effecten biedt met een dagelijkse inname van minstens 180 microgram.

Recente klinische studies hebben aangetoond dat vitamine K2 een cruciale rol speelt bij de ontwikkeling van botstructuren gedurende de groeifase van het lichaam, het behoud van sterke botten tijdens het dagelijkse leven, en het verminderen van het risico op osteoporose. Bovendien wijst het bewijsmateriaal op een positief verband tussen regelmatige inname van vitamine K2 en het behoud van flexibele bloedvaten, wat resulteert in een verminderd risico op hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten.

Kies voor Vitamin K2+D3 en geef uw lichaam de voedingsondersteuning die het verdient om gezond ouder te worden. Dagelijks één capsule, talloze voordelen voor uw botten en bloedvaten. Ontdek het geheim van een jeugdige vitaliteit vandaag nog!

Eqology Nordic Energy Booster

Ontdek het ultieme voedingssupplementencomplex met hoogwaardige, actieve vitamines en mineralen voor gedocumenteerde resultaten: Nordic Energy Booster. Dit krachtige complex draagt bij aan het behoud van energie, ondersteunt het immuunsysteem, handhaaft de normale spierfunctie en minimaliseert vermoeidheid en uitputting.

De unieke antioxidantformule van Nordic Energy Booster omvat vitamine C, bosbessen en zwarte bessen anthocyanen, die samenwerken voor optimale ondersteuning van uw gezondheid. Of u nu op zoek bent naar meer energie, een goed functionerend lichaam, of simpelweg streft naar fysieke en mentale gezondheid – dit supplement is ontworpen voor iedereen die een actief leven wil leiden.

Nordic Energy Booster bevat alles wat u nodig hebt om uw vitaliteit te verhogen en met volle kracht te genieten van het leven. Kies voor kwaliteit, kies voor energie, kies voor Nordic Energy Booster voor een actieve en gezonde levensstijl.

Gun jezelf de ondersteuning die jouw lichaam nodig heeft voor een welverdiend herstel, innerlijke rust en welbevinden.