(f)luister evenementen

Filmvertoning Shamballa Deinze: “Peaceful Warrior” - zaterdagavond 16 maart 2024.

Filmvoorstelling Peaceful warrior

❤️ Bij het verwelkomen van de overgang van winter naar de lente, vertonen we zaterdagavond 16 maart deze inspirerende film “Peaceful Warrior”, De Vreedzame Strijder, gebaseerd op het boek “Way of the PeacefulWarrior” uit 1980 van Dan Millman.  De film speelt zich af op U.C. Berkeley en heeft Scott Mechlowicz in de hoofdrol als een getalenteerde gymnast met problemen, die na een ernstig ongeluk een spirituele gids ontmoet, gespeeld door Nick Nolte.

❤️ Bekijk de trailer hier: https://youtu.be/gegNMYvY_yg

❤️ De zaal opent om 19:00 uur voor de film en je bent van harte welkom. Neem eventueel een eigen kussentje en/of dekentje mee om op de stoel te leggen/zitten. Na afloop kunnen we gezellig napraten onder het genot van hapjes en drankjes. Tijdens de film is er geen pauze. We sluiten de avond af om 22:00 uur.
❤️ De film heeft Nederlandse ondertiteling.
❤️ Gerald Westhoff zal ook aanwezig zijn met een voorwoord en introductie.
❤️ “Peaceful Warrior” is een film gebaseerd op het beroemde autobiografische boek van Dan Millman, getiteld “Way of the Peaceful “

De dramafilm uit 2006 is geregisseerd door Victor Salva en geschreven door Kevin Bernhardt, gaat overhet levensverhaal van Dan Millman.

Een getalenteerde gymnast die zijn leven toegewijd heeft aan het behalen van sportieve successen. Zijn wereld wordt echter na een ernstig ongeluk op zijn kop gezet, waarna hij Socrates (Nick Nolte) ontmoet, een mysterieuze spirituele leraar.

Socrates leert Dan belangrijke levenslessen en introduceert hem in een wereld van mentale en spirituele groei. De film verkent thema’s als zelfontdekking, het overwinnen van angsten en het vinden van innerlijke vrede te midden van de uitdagingen van het leven. Terwijl Dan zijn fysieke en mentale grenzen verlegt, ontdekt hij de ware betekenis van geluk en vervulling.

“Peaceful Warrior” is een inspirerende reis van persoonlijke transformatie en het vinden van balans tussen lichaam, geest en ziel. De film biedt kijkers inzichten in de kracht van het moment en de waarde van innerlijke rust in een wereld vol uitdagingen.

❤️ Wanneer: Zaterdagavond 16 maart, 19:00 – 22.00 uur
❤️ Bijdrage 10,00€ te voldoen bij de ingang.
❤️ Waar: Shamballa, Centrum voor Ten Bosse 78, 9800 Deinze (België).
❤️ Aanmelden bij:
– Power your Stillness (Anja Coppens) hallo@poweryourstillness.be 0474 52 37 33
– Shamballa (Lut Vercouillie) vercouilliel@hotmail.com  0474 74 87 04
– Nonduaal Biodynamisch (Gerald Westhoff) info@nondualbiodynamics.com  0468 22 26 22