Loopbaanbegeleiding

Zit je met twijfels over jouw job? Ben je op zoek naar een betere balans tussen werk en privé? Weet je niet goed of dit nu het carrièrepad is dat je wil volgen? Dan is loopbaancoaching misschien wel de volgende stap.

Bij loopbaancoaching of -begeleiding ga ik samen met jou op zoek naar jouw verwachtingen voor de toekomst, bekijken we jouw talenten en vaardigheden en zoeken we datgene waarvoor je elke dag met veel goesting uit jouw bed springt. We gaan ook aan de slag met de obstakels en beperkingen die jij ziet. 

gesprek met klant ivm loopbaan begeleiding

Voor wie is loopbaanbegeleiding?

Loopbaancoaching is er voor iedereen die met vragen zit over de professionele carrière. 

Ben je werknemer en voelt je job niet meer goed? Haal je geen voldoening meer uit jouw werkdag? Loop je tegen jouw grenzen aan zowel emotioneel als fysiek? Dan kan loopbaancoaching voor jou de manier zijn om de zaken op een rij te zetten en te kijken hoe je jouw toekomst wil invullen. 

Misschien wil je nu eens echt weten wat jouw talenten en vaardigheden zijn om zo nog meer te kunnen inzetten op jouw sterktes. Zit je met twijfels over het al dan niet kiezen van een bepaald carrièrepad? Zit je vast in jouw huidige job en wil je eruit breken? Kortom, er zijn honderden redenen om in loopbaanbegeleiding te gaan. 

Het is de eerste stap naar jouw toekomst. En nee, je hoeft niet bang te zijn, loopbaancoaching is er niet alleen voor hen die van werkgever willen veranderen. Het kan heel goed zijn dat jij je perfect voelt in jouw huidige job en dat je er alleen op een andere manier een invulling wil aan geven. Of je kan bij jouw huidige werkgever een job aangaan die beter past bij jouw vaardigheden. Kortom, er is geen vaste uitkomst, dat is nu net de sterkte van de individuele aanpak. 

Ben je zelfstandige, freelancer, ondernemer? Ook dan kan je loopbaanbegeleiding volgen. Je kan immers met dezelfde uitdagingen en vragen kampen als ieder ander individu, ongeacht de voorwaarden van jouw tewerkstelling. 

Wat is loopbaanbegeleiding niet?

Verwacht geen “quick fix” als je op loopbaangesprek komt. Je moet bereid zijn om bij jezelf te rade te gaan en jouw huidige gewoontes en overtuigingen in vraag te stellen. De begeleider kan het werk niet voor jou doen. Wat je mag verwachten is dat ik mij maximaal zal inzetten om jou te begeleiden en te ondersteunen naar de loopbaankeuze die het best past bij jouw huidige verwachtingen en wensen.

Hoe verloopt een traject loopbaanbegeleiding?

De sessies kunnen zowel online als face-to-face doorgaan. Een traject bestaat uit volgende stappen:

Samen zoeken we een antwoord op de vragen:

Tarieven loopbaanbegeleiding

Als je in Vlaanderen of Brussel woont kan je gebruik maken van loopbaancheques. Je kan elke zes jaar zeven uur loopbaanbegeleiding volgen met loopbaancheques. Je eerste cheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor drie uur. Je betaalt maar 45 euro voor een loopbaancheque. 

Voldoe je niet aan de voorwaarden of heb je geen recht op loopbaancheques, ook dan kan je loopbaanbegeleiding volgen. Vraag het uurtarief hier aan. 

Wat zijn de voorwaarden om te genieten van loopbaancheques? 

Om als loopbaancoach of begeleider te werken met loopbaancheques ben je steeds aangesloten bij een erkend loopbaancentrum.  Ik werk onder de hoede van 

Ken je ook onze ...

Cranio-sacraal therapie

Aqua Cranial Flow

Energetische massage