Over Anja: Een Kalme Gids op Jouw Reis

anja in haar praktijk ruimte

Anja heeft haar roeping gevonden als therapeute en begeleidster, een weg die ze insloeg na haar studie handelswetenschappen met specialisatie in accountancy en marketing. Haar pad van zelfontwikkeling omvat een reeks diverse opleidingen, waaronder:

Door deze indrukwekkende combinatie van opleidingen en voortdurende leerervaring kan Anja een breed scala aan inzichten en benaderingen integreren in haar begeleidingspraktijk. Dit stelt haar in staat om een holistische en op maat gemaakte benadering te bieden, waarbij ze haar vermogen tot empathie naadloos combineert met een praktische kijk op het leven.

Haar specialiteit ligt in het (f)luisteren, wat zij beschouwt als een van de essentiële aspecten van het leven.

Anja deelt haar persoonlijke reis: “Mijn eigen zoektocht en levenspad hebben me gebracht naar waar ik vandaag sta. Het was een boeiende, emotionele en meeslepende reis die me heeft gevormd tot de persoon die ik nu ben.” Anja erkent dat het leven onvermijdelijk uitdagingen met zich meebrengt, maar benadrukt het belang van leren hoe we met deze gebeurtenissen omgaan en hoe we na een tegenslag weer kunnen opstaan.

Haar overtuiging in de oneindige kracht en wijsheid in onszelf is de drijvende kracht achter haar begeleiding: “We hebben een innerlijke kracht die we slechts hoeven te herontdekken.”

Contact:

Power your Stillness
Rodekruislaan 1, 9340 lede

0474 52 37 33 – www.poweryourstillness.be
Hallo@poweryourstillness.be

"(f)luisteren is een knuffel die je geeft met je Hart."